Dávaszentesi újságcikk tényekkel

Tisztelt Polgárőrök!, Tisztelt Olvasók!

 

A megyei szövetség elnökeként úgy illik, hogy mindenféle részrehajlás és cenzúra nélkül közzétegyem a mai napon megjelent újságcikket és az erre történő egyesületi vezető reagálását, valamint korrektűl tájékoztassam Önöket az egyesület, illetve veztőjének munkájáról.

 

Megyei hírlapban megjelent cikk letöltése.

 

Egyesületi vezető levelének letöltése.

 

Tények:

Az egyesület, a megalakulása óta példamutatóan teljesíti szövetségi tagságával vállalt kötelességeit, de ami talán a legfontosabb, hogy településén, a lakósság nagy többségének bizalmát és elismerését élvezi.

Nem csak az egyesület vezetője, hanem maga az egyesület kollektívája is több országos kitüntetésben részesült. Az egyesület a szakszerű munkájával és kiváló vezetésével számos pályázaton nyertesként vett részt, amit a település közbiztonságának javítása érdekében használtak fel, és amivel minden egyes lakós és odalátogató állampolgár nyugalmát biztosították.

Az egyesület, a karitatív tevékenységével évek óta kivette részét, ami a Környezetvédelemtől a segélyezésen keresztűl a pénzbeli támogatások gyűjtéséig terjed.

Legutóbb az árvízkárosultak és az iszapkárosultak részére gyüjtöttek pénzadományokat, melyeket a megyei szövetségen és az OPSz-en keresztűl eljuttattak a rászorultak részére..

Peszt Péter SMPSZ elnöke